Begeleidingsprogramma

Binnen 9 weken ervaar je gezond(er) gewicht!

Wil je persoonlijk begeleid worden om aan een gezonder gewicht en leefstijl te werken? Wil je afvallen en fitter voelen? Kies dan voor mijn begeleidingsprogramma van 9 weken. Samen gaan we stap voor stap dieper in op je voedings- en beweegpatroon en eetgedrag. Naast een intake en een adviesgesprek zijn er vier vervolgconsulten waarin ik je begeleid, adviseer en motiveer naar een gezonder gewicht en leefstijl.

Kennismaking

In het gratis kennismakingsgesprek leg ik mijn behandelplan en werkwijze uit en hoor ik graag waar jij mee geholpen wilt worden. Hierbij check ik of ik je wel mag begeleiden, want met sommige vragen moet je toch echt naar een diëtist of arts. Hebben we een klik? Dan maken wij een afspraak voor een uitgebreide intake. Hiervoor houd je minimaal 5 dagen een voedings/beweegdagboek bij, waarin je aangeeft wat en wanneer je eet en hoeveel je beweegt.

Intake

van 60 -90 minuten, ongeveer 1 week na het kennismakingsgesprek

Bij de intake zal ik je uitgebreid interviewen over je eetpatroon, doelstellingen, hobby’s, beweegpatroon en leefstijl. Daarnaast word je gewicht, vet-, spier- en buikvetpercentage en middelomvang gemeten.

Voedingsadvies

van 60-90 minuten, ongeveer 1 week na intake

Hierin krijg je een uitgebreide en persoonlijke voedingsanalyse en voedingsadvies en bespreken we het plan van aanpak om jouw doel(en) te halen. Een weegmoment is ook weer mogelijk.

Vier vervolgconsulten

van elk 30- 45 minuten, het 1ste consult ongeveer 1 week na het voedingsadvies, de overige consulten om de 2 weken of naar jouw persoonlijke voorkeur

Tijdens deze consulten begeleid en motiveer ik je om je doelen te bereiken en kan je worden gewogen. Stap voor stap krijg je meer inzicht in jouw voedings- en beweegpatroon en eetgedrag en leer je hoe je dezen aan kunt passen. Met als resultaat een gezondere, fittere en energiekere versie van jezelf.

4,5 - 6 kg afvallen

Het laatste consult bevat een eindevaluatie. Wil je hierna meer persoonlijke begeleiding? Dat kan met losse vervolgconsulten van 30 minuten, prijs op aanvraag.

Met dit 9 weken programma kan je ervan uitgaan dat je op een verantwoorde manier zo’n vierenhalf tot zes kilo kunt afvallen.

Prettig persoon, kennis van zaken

Rineke is een prettig persoon met kennis van zaken, zij stelde mij de juiste vragen om erachter te komen wat mijn motivatie was. Hierna kreeg ik een duidelijke vragenlijst en een eetdagboek mee waarmee Rineke aan de slag ging om een, op mij persoonlijk afgestemd, voedingsadvies te kunnen geven. Al met al heb ik de begeleiding van Rineke als zeer prettig ervaren. Dankzij de adviezen en begeleiding is mijn BMI en mijn voedingspatroon verbeterd.

- Rob, 61 jaar